La Costa Brava i el Pirineu de Girona, un món ple d’idees pels teus viatges d’incentius i les teves reunions en entorns rurals

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

Imagina’t formant part d’un equip on gaudiu d’activitats conjuntes, compartint estones  d’oci saludable i participeu activament en sessions de treball. Imagina’t que ho fas en un indret on la natura t’envolta. Imagina`t que ets  a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Els paratges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona estan íntimament connectats amb el medi natural, la tradició, l’autenticitat, la salut, la tranquil·litat, la gastronomia…, amb les emocions.

Els incentius d’empresa posen en joc els elements més potents de la comunicació i el màrqueting experiencial. En triar l’escenari d’una reunió estàs determinant el missatge i l’objectiu de l’activitat. Per això és tant important que sigui coherent amb els valors que vols transmetre.

Sorprendre

Enlloc trobaràs una varietat tant sorprenent de paisatge on el mar i la muntanya es fusionen, com a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Aquest entorn incomparable, on les distàncies gairebé no existeixen, et permet practicar tota classe d’activitats els 365 dies de l’any.

Sorprèn al teu grup triant una de les cases rurals del Costa Brava Girona Convention Bureau. Estan preparades amb tot el que cal per acollir la teva reunió de feina i oferir estones d’oci memorables als participants amb una gran diversitat de programes d’activitats.

Imagina’t passejant entre vinyes, en un celler d’arquitectura singular, endinsant-te en les entranyes de la terra, assaborint els vins i els productes de la zona. Ets a la Finca Bell-Lloc, a Palamós.

Imagina’t despertant a tocar del mar, al lloc on es van allotjar els primer arqueòlegs que van estudiar les ruïnes grecoromanes d’Empúries. Avui és l’Hostal Spa Empúries, un espai renovat amb criteris ecològics on es troben història i innovació.

Imagina`t l’experiència d’impregnar-te de la pau del Pirineu, a més de 2000 metres d’alçada, a l’Hotel Vall de Núria, on l’únic accés possible és en un tren cremallera.

I si sou un equip més nombrós, imagina`t Sant Hilari Sacalm, entre el Montseny i les Guilleries, on hi trobes el Vilar Rural de Sant Hilari, amb 98 habitacions i uns equipaments idonis per a les vostres trobades i reunions de treball.

Concentració i exclusivitat

villa-paulita

Fora de la ciutat, els paratges naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona et reserven indrets exclusius, on la privadesa i l’exquisidesa dels serveis fan possible combinar sessions de feina en instal·lacions perfectament equipades amb propostes úniques per gaudir de moments d’oci memorables.

Imagina’t descobrint Casa Anamaria, al bell mig del Pla de l’Estany: un hotel inspirat en una vila paladiana del s. XIV. O en un dels hotels amb encant del Costa Brava Girona Convention Bureau, com l’Hotel Villa Paulita, la vila senyorial transformada en hotel situada davant d’un llac de muntanya, en la zona més alta de Puigcerdà, gaudint de l’espectacle de la natura dels Pirineus.

Activa el “Fora de l’oficina”

Quan les presses, les pressions pels terminis i els missatges que desborden la safata d’entrada causen tensions a la feina, és el moment de proposar un canvi d’entorn radical. Deixa que la màgia dels paratges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona faci el seu efecte: les persones es comuniquen millor i es crea un clima distès en el que el grup estreny els vincles compartint emocions i experiències úniques.

Imagina’t organitzant la teva propera presentació, convenció o jornada de treball en espais que respiren història, art i cultura. Segurament, ets a un dels edificis històrics d’Olot: Can Trincheria, el Claustre del Carme i l’edifici Hospici

Imagina’t gaudint de la cuina del Celler de Can Roca, el millor restaurant del món, al Mas Marroch, una masia gòtica del s XV amb espais convertibles per a reunions ben a prop de Girona.

En moviment

Busca l’harmonia entre el missatge, l’entorn i la creativitat i trobaràs el camí per convertir les activitats pel teu grup en vivències memorables que relacionen persones i generen emocions compartides.

Imagina’t sobrevolant el paisatge de la Garrotxa des de l’aire en un globus aerostàtic, un autèntic Vol de Coloms sobre els paisatges mítics de la Fageda d’en Jordà, els volcans i les localitats medievals.

Dona un impuls a la motivació del teu equip o ajuda’l a reforçar les seves competències amb dinàmiques engrescadores com l’iPad Quest d’Humanside Experiences, o les activitats d’aprenentatge vivencial que organitza Ocitània