Virtuals sí, però també participatius

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Humanside Experiences, membre del CBGCB (Costa Brava Girona Convention Bureau), va ser l’encarregada de conduir i dinamitzar algunes de les darreres trobades del sector turístic de les comarques gironines. Per tal que els assistents realitzessin les tasques previstes en cada jornada, l’empresa gironina va dissenyar i facilitar activitats participatives i de treball en xarxa.

Treball en equip per crear un full de ruta

La 2a Jornada Híbrida MICE es va retransmetre des del Palau de Congressos de Girona.

Organitzats en grups situats en diferents sales virtuals, els participants van utilitzar diverses eines virtuals de treball en equip i d’interacció per elaborar les seves propostes i consensuar conclusions sobre la creació d’un full de ruta per donar resposta a les necessitats del client en l’entorn actual de pandèmia.

Compartir oportunitats

El sector de turisme gironí es troba cada any en la Jornada Interclubs organitzada pels diversos clubs de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Els qüestionaris interactius durant les presentacions, el treball en grups distribuïts en sales virtuals i la possibilitat de realitzar en línia les entrevistes individuals concertades van permetre complir amb l’objectiu de la jornada: posar en contacte els professionals del sector, en una jornada de treball en xarxa per compartir coneixements i oportunitats.