Jornada de sostenibilitat

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Els membres dels clubs de turisme del Patronat de Turisme Costa Brava Girona Convention Bureau van compartir una jornada pràctica dedicada a la sostenibilitat com a motor transformador en la modernització de les destinacions i en l’aposta pel turisme responsable.

Uns cent participants es van aplegar a l’impressionant escenari de l’aula magna de la Universitat de Girona (UdG) per assistir a la jornada professional «Sostenibilitat i turisme», que també es va retransmetre en línia.

Durant la primera part de la jornada va intervenir dos experts en matèria de sostenibilitat i seguidament hi va haver un debat en el qual van participar representats d’empreses i entitats turístiques, que van interactuar amb el públic assistent.

A continuació, diverses empreses de la demarcació van presentar exemples de bones pràctiques que han aplicat a la seva activitat:  Turisme Garrotxa, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Klassmark, Play and Train, Càmping La Ballena Alegre, Festival Càntut, Restaurant Les Cols, Vinyes d’Olivardots i PGA Catalunya Resort.

Aquest 2022 el Patronat de Turisme posarà en funcionament una secretaria tècnica dedicada exclusivament a fomentar la sostenibilitat del territori, de les empreses i de les entitats.

El sector MICE té molt a dir en aquest repte, i la participació dels membres del Costa Brava Girona Convention Bureau en la jornada és una bona mostra del seu compromís.