24h MICE a Girona

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

Arribar a Girona és mol fàcil. La ciutat és a trenta-set minuts de Barcelona i a seixanta quilòmetres de la frontera francesa, i té unes connexions excel·lents en tren d’alta velocitat, per carretera i amb avió.

L’oferta d’allotjament inclou opcions amb una sòlida experiència en turisme de reunions i congressos. Aquests establiments disposen de sales de reunions perfectament equipades i d’espais idonis per treballar, i els professionals estan preparats per assegurar una estada perfecta als usuaris que són a la ciutat per negocis, congressos o esdeveniments.

Molt a prop del Barri Vell de Girona hi trobem l’Hotel Palau de Bellavista Girona by URH, de quatre estrelles. Està situat en una tranquil·la zona residencial i disposa de setanta-quatre habitacions, d’aparcament gratuït i de set sales de reunions, amb tot tipus de capacitats i muntatges. Els espais exteriors i el vestíbul de les sales de reunions són una localització magnífica per a les pauses entre reunions i una proposta ideal per organitzar-hi des d’una petita reunió fins a una presentació de producte o una convenció d’empresa.

Un cop acabada la feina, en poc menys de deu minuts s’arriba al Barri Vell de Girona, on ens espera Marc Gonkel, director de Girona Food Tours, per portar-nos, a través d’una ruta de descoberta, per la cultura, el patrimoni i la gastronomia de la ciutat, amb productes de proximitat que trobem als mercats i a les botigues més autèntiques.

Al capvespre, la terrassa de l’hotel és el punt de trobada ideal dels grups per gaudir d’unes vistes de la ciutat magnífiques mentre el sol es pon.