La proposta MICE de Figueres

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

Figueres, la ciutat de l’Empordà, és una destinació òptima per celebrar-hi congressos i reunions. És a menys d’una hora de Barcelona i a vint minuts de França i del Mediterrani. A la seva excel·lent situació geogràfica i les bones connexions, s’hi afegeixen com a atractius principals la cultura, la gastronomia i el paisatge, així com una oferta genuïna d’espais idonis per acollir congressos i reunions.

TEATRE EL JARDÍ

El Teatre El Jardí és el principal espai escènic de Figueres, amb una capacitat entorn del miler d’espectadors. Mantenint el caràcter patrimonial i l’estil modernista originals, va ser íntegrament reformat el 1991 i actualment compta amb les prestacions tècniques necessàries per acollir tot tipus d’activitats culturals i esdeveniments.

LA CATE

L’edifici racionalista de la sala d’espectacles del Patronat de la Catequística (La Cate), dissenyat per l’arquitecte Emili Blanch i amb consideració de Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN), va ser reformat íntegrament l’any 2011 per dotar-lo de l’equipament tècnic més adequat per acollir tot tipus d’activitats culturals i esdeveniments de petit i mitjà format, i amb capacitat per a tres-centes persones.

AUDITORI CAPUTXINS

L’antic convent dels Caputxins, del s. xviii, es va rehabilitar completament l’any 2015 per esdevenir un nou espai escènic i congressual a la ciutat. L’Auditori Caputxins compta amb les darreres prestacions tècniques i és ideal per acollir esdeveniments i activitats de petit i mitjà format. L’auditori té dues-centes localitats en la grada retràctil, que alhora permet convertir-lo en un espai diàfan i polivalent.

CASTELL DE SANT FERRAN

El castell de Sant Ferran de Figueres és la fortalesa més gran d’Europa del s. xviii. Actualment és visitable com a monument, però també disposa d’espais òptims per celebrar-hi esdeveniments i reunions, amb àmplies sales i localitzacions espectaculars a l’aire lliure. Cal sumar-hi la seva vinculació a la ciutat com a epicentre econòmic i de serveis, l’estratègica situació geogràfica i la connectivitat, així com molts altres atractius dins els àmbits cultural, comercial i gastronòmic.