Nous membres del CBGCB

Categories: Membres del CBGCB.
Translation Priorities: Optional.

Recentment hem reforçat la proposta de serveis per a l’organització d’esdeveniments, reunions, congressos i activitats d’incentiu amb la incorporació de nous membres:

Tick Translations Group

Empresa global de serveis lingüístics, de referència en el seu sector, que ofereix un servei de qualitat en traducció estàndard, jurada o especialitzada, així com en interpretació, transcreació i localització en tots els idiomes i temàtiques, fins i tot les més especialitzades.

Tick Translations dona resposta a les necessitats de comunicació multilingüe que genera el mercat internacional. Les seves traduccions professionals s’adapten culturalment al context empresarial de cada país de destinació i es lliuren en una gran varietat de formats per tal d’oferir un servei integral amb el millor resultat final.

Disposa d’una xarxa mundial de traductors nadius en l’idioma de destí que conformen un equip d’experts en cada àrea d’especialització, amb titulació universitària i experiència contrastada de més de cinc anys.

La qualitat dels seus serveis està avalada pels certificats ISO 17100, ISO 9001, ISO 27001, ISO 18587 i ISO 14001.

Xplore Girona

L’equip de Xplore Girona desenvolupa activitats de construcció d’equips (team building) per a empreses a partir de la seva proposta d’Urban Escapes, una reinterpretació dels jocs d’escapada (escape rooms) que porta aquest concepte a l’aire lliure.

A través d’enigmes que apel·len a la creativitat i a l’enginy dels participants, l’objectiu del joc és trobar o alliberar un objecte amagat. La recerca condueix el grup per una ruta urbana de descoberta de la ciutat i de la seva història.

El propòsit últim de l’activitat és augmentar la motivació de l’equip i millorar-ne la comunicació, afavorint la cooperació i la confiança entre els membres del grup.