L’hotel L’Azure ens presenta el seu catàleg MICE

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’hotel L’Azure de Lloret de Mar, que ha obert portes al juny, ja té a punt la seva oferta orientada al segment MICE. L’hotel, de 411 habitacions, compta amb més de 2.000 m² d’espais de reunions, dels quals podem destacar la sala plenària Circus (de 700 m²), amb accés a la terrassa (de 300 m²), el saló (de 600 m²), divisible en set sales, i l’exclusiu The Eighth al terrat de l’edifici.

L’oferta gastronòmica inclou propostes adequades per a cada moment dels esdeveniments i les reunions: des dels cafès permanents a la sala i les pauses de matí i tarda fins als menús per a còctels i sopars de gala, passant per diverses opcions de bufets, dinars de feina i refrigeris informals a peu dret.

Per quan acaba la feina, els grups poden triar opcions a l’interior i a l’aire lliure. Com a complement a les reunions i esdeveniments d’empresa, l’hotel organitza activitats de treball cooperatiu, tallers de cuina i còctels, tasts de vins, sortides a la platja i al mar, excursions en bicicleta i visites culturals.