Workshops made #inCostaBrava #inPyrenees

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Primera experiència conjunta amb el segment de turisme esportiu

La primera acció conjunta del Costa Brava Girona Convention Bureau amb el Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es va adreçar a agències especialitzades d’arreu del territori francès.
Agències organitzadores especialitzades en el sector MICE i agències especialitzades en ciclisme de diferents parts de França van participar en una agenda empresarial virtual amb un intens programa de reunions.

Per primer cop, les propostes de turisme de negocis i turisme esportiu de la Costa Brava Girona es promouen conjuntament. La col·laboració entre aquests dos segments ha estat molt positiva i permet crear propostes innovadores i autèntiques.

Viatge Virtual al Cor de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

La plataforma digital que es va crear per acollir els actes promocionals de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser el punt de trobada virtual entre agents de viatge i representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments franceses per una banda, i de professionals del sector turístic de la demarcació de Girona per l’altra.

Des de l’escenari situat a la cúpula del Teatre-Museu Dalí de Figueres es va dinamitzar un acte amb propostes en torn dels productes relacionats amb la destinació que els participants havien rebut prèviament. Les dinàmiques van aconseguir una participació molt activa, trencant la barrera de la virtualitat i mantenint l’essència d’una experiència propera i autèntica.

D’aquesta primera acció promocional de l’any adreçada al mercat francès en van sortir prop de cinc-centes trobades comercials i la satisfacció de retrobar-nos amb els professionals de les agències franceses per compartir de nou idees, propostes i coneixements.

Propers en la distància

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) va participar en la setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, la primera acció promocional i comercial virtual adreçada al mercat belga, organitzada conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’esdeveniment va aplegar una quarantena de professionals de les agències de viatges i va generar un total de quatre-centes trobades comercials durant els quatre dies de programa.

Una de les jornades es va dedicar exclusivament a la promoció de l’oferta MICE de la demarcació entre els professionals de les agències organitzadores d’esdeveniment. A través d’un format dinàmic i participatiu que va comptar amb la col·laboració d’alguns dels membres del CBGCB, vam mostrar als organitzadors professionals belgues que la destinació Costa Brava Girona està a punt per acollir els seus esdeveniments amb totes les mesures sanitàries que es requereixin a cada moment.

El Workshop virtual pel mercat belga en imatges