Nous associats

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.
L’oferta de turisme de negocis de Costa Brava Girona Convention Bureau es reforça amb la incorporació de nous membres:

Hotel Serras Torre del Remei

Envoltat per un entorn natural privilegiat, l’Hotel Serras Torre del Remei està situat a Bolvir, un poble pintoresc de la comarca de la Cerdanya, al cor del Pirineu i del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Aquest hotel s’instal·la en un palau modernista datat del 1910, concebut per un alumne de Gaudí. Les vint-i-quatre habitacions de luxe de què disposa ofereixen vistes espectaculars al Parc Natural del Cadí-Moixeró.

La seva proposta gastronòmica es fonamenta en productes locals i es pot gaudir tant al restaurant com a la terrassa. El Botanic Bar, un espai harmoniós que s’aboca a la natura, és l’escenari idoni per gaudir d’un còctel exquisit un cop han acabat les reunions.

Tres hectàrees de jardins constitueixen un espai ideal preparat per acollir una àmplia gamma d’opcions per a la celebració d’esdeveniments.

Meet Cerdanya

Meet Cerdanya és una agència receptiva amb una àmplia experiència en l’atenció a grups corporatius de diferents sectors, incloent-hi el farmacèutic i l’automobilístic. L’equip professional de Meet Cerdanya està especialitzat a satisfer les necessitats dels clients empresarials, organitzant reunions internes, presentacions de productes i programes d’incentius.

L’agència té un coneixement profund del territori i una gran sensibilitat, respecte i estima per l’entorn en el qual opera. Amb la seva experiència i dedicació, Meet Cerdanya ofereix serveis de qualitat per a les empreses que busquen una agència receptiva fiable i compromesa.