Esdeveniments al cor de Girona

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

Situats al centre històric de Girona, els hotels Ultonia i Gran Ultonia presenten una proposta interessant per organitzar tota mena d’esdeveniments de negocis en sales de diferents capacitats que es complementen amb dues terrasses impressionants amb vistes al Barri Vell.

La sala Baluard, reformada recentment, és un dels punts destacats de la proposta dels hotels Ultonia i Gran Ultonia. Amb capacitat per a tres-centes persones en format teatre, aquest espai polivalent està dissenyat per satisfer les necessitats de les empreses i les entitats que busquen un lloc modern i ben equipat per a reunions i esdeveniments.

Les dues terrasses dels hotels, situades a la quarta i la cinquena planta, aporten un atractiu molt especial a la jornada. Des d’aquí es pot gaudir de la màgia de la posta de sol sobre la ciutat de Girona o de les vistes úniques del Barri Vell, amb la catedral il·luminada com a teló de fons. Aquestes terrasses ofereixen un ambient molt estimulant per a les pauses del cafè, els àpats de treball tipus còctel, els esdeveniments afterwork, o simplement per relaxar-se en companyia de tot l’equip després d’un dia de feina intens i gaudir de la cocteleria amb identitat Ultonia. A més, s’hi organitzen tallers de cocteleria per a grups, una activitat de construcció d’equips (team building) original i ideal per crear un ambient divertit i cohesionat.

La ubicació ideal, les sales multifuncionals i les impressionants terrasses dels hotels Ultonia i Gran Ultonia afavoreixen una experiència única per a tots els participants en reunions executives, conferències, presentacions de productes o celebracions especials.