Creix l’oferta d’activitats, allotjament i espais singulars del Costa Brava Girona Convention Bureau

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Tres membres nous se sumen a la proposta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, formada per més de 140 empreses que donen suport a la marca Costa Brava Girona Convention Bureau.

Hopsters. Activitat gastronòmica

L’empresa familiar de cervesa artesana situada a Besalú proposa un concepte nou de cerveseria oberta. A més a més de la possibilitat de comprar productes directament de la cerveseria, ofereixen visites amb degustació i un espai per celebrar esdeveniments de tot tipus. Una oportunitat fantàstica per descobrir el món sensorial de l’elaboració artesanal de la cervesa a través d’una activitat ideal per a grups.

Mas Rosset. Allotjament rural

La gran masia rústica del segle xviii disposa d’unes instal·lacions cuidades fins a l’últim detall que ofereixen una estada de luxe enmig del magnífic entorn natural del Pla de l’Estany. Les vuit habitacions amb bany privat, equipades per complet, es complementen amb els espais comuns, amplis i confortables, per oferir un ambient acollidor i elegant amb unes vistes excepcionals.

L’oci i el benestar estan assegurats també a l’exterior, amb el chill-out, la barbacoa, l’spa, la piscina o la pista de pàdel.

Monestir de Sant Salvi. Un espai singular

Un convent franciscà del 1282 dalt d’un turó al peu del Montseny pot ser la ubicació de la vostra propera reunió. Aquesta és la proposta del Monestir de Sant Salvi, un espai singular remodelat recentment que incorpora tots els serveis necessaris per a esdeveniments de tota mena.

La seva sala polivalent disposa de l’equipament audiovisual més modern, amb pantalles de gran format, projectors, drons amb càmera i connectivitat Wi-Fi. El complex disposa d’habitacions i equipament de lleure, com una piscina interior i una altra d’exterior, una sauna i set hectàrees de bosc amb rutes senyalitzades, a més d’altres facilitats per gaudir de l’estada al màxim.