Bona acollida de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona al Pure Meetings & Events

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

La nostra primera experiència al workshop Pure Meetings & Events ha estat molt positiva, amb un balanç de vint entrevistes fetes que van generar 6 peticions de negoci i diversos requeriments d’informació sobre hotels, activitats i serveis complementaris per organitzar esdeveniments d’empresa anuals.

L’edició d’enguany, celebrada al Pavillon Dauphine, va rebre 500 compradors de França, la majoria de París i rodalia.

Els assistents eren tant d’agències organitzadores com del segment corporatiu, en el qual hi havia representants d’empreses d’assegurances, d’automòbils i de telecomunicacions, entre d’altres. Durant les entrevistes es van mostrar molt interessats per trobar destinacions alternatives a les grans ciutats europees per organitzar convencions, viatges d’incentiu i presentacions de producte.

Per la seva banda, els representants de les agències van valorar molt positivament les propostes d’incentius i de construcció d’equips (teambuilding) que presentem al catàleg Genuine Corporate Experiences, així com l’oferta d’espais singulars equipats per oferir totes les facilitats a l’hora d’organitzar sopars i actes d’empresa.

Ens van acompanyar el Lloret Convention Bureau, el Peralada Resort i l’hotel Ilunion Caleta Park.