Presentació del Congrés Mundial de Turisme Esportiu

Categories: Notícies MICE.

Translation Priorities: Optional.

A finals de setembre es va presentar a Barcelona i a Lloret de Mar el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, organitzat conjuntament per la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme (OMT), amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar.

El congrés tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a l’ Evenia Olympic Palace, que forma part del gran complex hoteler Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar.

Les modernes instal·lacions són idònies per acollir amb èxit l’esdeveniment, al qual participaran més de tres-cents delegats.

El congrés es presenta en un format innovador. A banda d’oferir la possibilitat de seguir-lo de manera presencial o virtual, s’hi instal·laran cabines d’hologrames per poder comptar amb l’assistència virtual de diferents ponents que hi participaran de manera remota. Aquesta tecnologia avançada es va presentar al Mobile World Congress d’aquest any i es farà servir per primer cop a Catalunya al Congrés Mundial de Turisme Esportiu.