Promoció de l’oferta MICE 2022

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

L’assemblea del Costa Brava Girona Convention Bureau es va reunir per fer balanç de les activitats del 2021 i planificar les actuacions del 2022.

Les accions proposades van adreçades principalment als mercats estatal, francès, nòrdic i del Regne Unit i giren entorn de les quatre línies estratègiques del Patronat de Turisme Costa Brava Girona: sostenibilitat, digitalització, identitat i interrelació amb el sector.

Entre les activitats previstes per aquest any, destaca el projecte Automotive Events Costa Brava, destinat a explorar i a aprofitar el potencial del segment d’automoció com a destinatari dels serveis de turisme de negocis que ofereix la destinació.

Aquesta iniciativa està alineada amb el projecte Meetings & Automotion del Catalunya Convention Bureau i consta de diverses accions que s’aniran desenvolupant al llarg de l’any, entre les quals es preveu la conceptualització del nou catàleg Automotive Events Costa Brava.

Per al col·lectiu d’assistents de direcció s’han preparat diverses accions durant l’any, entre les quals hi ha l’organització d’una acció de promoció a Lió adreçada a assistents de companyies franceses.

També a la ciutat de Lió, s’organitzarà un workshop adreçat a organitzadors d’esdeveniments de la localitat.

La promoció de l’oferta de turisme de negocis del territori tornarà a ser presencial en fires com l’IBTM a Barcelona o en els workshops organitzats per tercers, entre els quals destaquem el l’M&I Forum Spring Europe a Sevilla, a principi de maig.

Igualment, tornen amb molta empenta els viatges de familiarització (fam trips), dels quals ja se n’han fet dos aquest any. El primer va ser amb la col·laboració d’AMEX Meetings and Events i l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort i el segon es va fer conjuntament amb el Club Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona (PTCBG) i el Mas de Torrent Hotel & Spa.

El Costa Brava Girona Convention Bureau treballarà de manera cohesionada amb la resta d’entitats del sector i amb el suport dels seus membres per impulsar accions dirigides a captar l’organització d’esdeveniments al territori i a respondre a les necessitats dels organitzadors que busquen localitzacions per a les seves propostes.