Propostes de The Story Teller per la represa

Categories: Activitats i Membres del CBGCB.

Translation Priorities: Optional.

L’empresa The Story Teller ens proposa l’aplicació de tècniques de ludificació com a fil conductor d’activitats de team building virtual per mantenir els vincles entre els treballadors i reforçar el compromís amb l’empresa.

Aquestes eines permeten realitzar de manera participativa competicions de preguntes amb els participants, distribuïts en equips de 5 o 6 persones, o actes més corporatius, com les convencions d’empresa, en què s’incorporen dinàmiques participatives per tal de mantenir l’audiència connectada amb els continguts.

A la proposta d’activitats virtuals s’hi afegeix la possibilitat d’oferir càpsules a l’aire lliure, de mig dia de durada, amb les quals es convida els participants a «carregar piles» i compartir experiències enriquidores, com treballar en una forja tradicional, gaudir d’un bany de bosc o cercar el poder de la transformació amb activitats artístiques relacionades amb la música, la pintura, l’escultura, la dansa o la fotografia. L’entorn natural és un factor essencial d’aquestes càpsules