Recull MICE – Octubre 2016

Categories: Notícies MICE.

Costa Brava Business Days: la trobada del turisme de negocis a la Costa Brava i els Pirineus de Girona

Del 19 al 23 d’Octubre el Costa Brava Girona Convention Bureau reuneix un grup de més de 40 organitzadors professionals d’esdeveniments i incentius d’agències, empreses i associacions dels mercats dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya.

Costa Brava Business Days: la trobada del turisme de negocis a la Costa Brava i els Pirineus de Girona Del 19 al 23 d’Octubre el Costa Brava Girona Convention Bureau reuneix un grup de més de 40 organitzadors professionals d’esdeveniments i incentius d’agències, empreses i associacions dels mercats dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya.

Durant quatre dies tindran l’oportunitat d’ampliar els seus contactes amb membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i conèixer l’oferta de turisme de negocis de les comarques de Girona. La destinació s’està posicionant com una de les principals alternatives a les grans ciutats europees

El primer dia de l’esdeveniment ocuparà diversos espais de Lloret de Mar.  L’Hotel Evenia acollirà un workshop al matí, a la tarda s’han programat diverses activitats de team-building a l’Hotel Santa Marta. La jornada acabarà amb un sopar de gala a l’Sant Pere del Bosc Hotel & Spa.

L’endemà el grup es repartirà per tot el territori organitzat en quatre Post Tours o viatges de coneixement on, durant tres dies, tindran l’oportunitat de comprovar de primera mà la diversitat i la qualitat de l’oferta del territori i les seves possibilitats a l’hora de crear esdeveniments i incentius memorables.

Congrès de Biologia al Palau de Congressos de Girona

Del 19 al 21 d’octubre el Palau de Congressos de Girona acull el Congreso de la Sociedad Española de Biología del Desarrollo, organitzada conjuntament amb la Sociedad Portuguesa de Biología del Desarrollo i la Sociedad Española de Biología Celular. A la trobada hi participen els líders mundials en diversos camps relacionats amb el congrés i inclou un espai per pòsters i contribucions orals seleccionats.

55a Fira de Mostres de Girona: Del 28 d’octubre a l’1 de novembre torna la Fira de Mostres de Girona, on l’any passat hi van participar 383 expositors i la van visitar prop de noranta mil persones.

L’Auditori Teatre Espai Ter, un equipament únic perquè els professionals de la música puguin enregistrar-hi les seves creacions

L’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí es posiciona com equipament òptim per a realitzar-hi gravacions professional. Segons reconeguts artistes i experts que hi han passat, la sala principal ofereix una de les millors acústiques de Catalunya.

L’equipament empordanès, que és la seu del prestigiós Festival de Torroella de Montgrí, es va planificar des d’un origen amb l’assessorament d’estudis d’enginyeria especialitzada per tal que l’acústica respongués a les necessitats d’escoltar la música, amplificada i sense amplificar, satisfés el màxim nivell d’exigència.

Aquestes magnífiques condicions acústiques han propiciat que l’espai s’obri a les estades professionals per a realitzar-hi gravacions de maquetes i discs.

Novetats al Costa Brava Girona Convention Bureau

Nou membre: Evenia Travel Services, especialista en turisme receptiu i DMC a la Costa Brava i Barcelona, s’afegeix als més de 130 membres que conformen l’oferta MICE del Costa Brava Girona Convention Bureau. L’agència compta amb un departament de MICE per a incentius i grups d’empresa

L’hotel Terramar estrena web

L’Hotel Terramar de Llafranc compta amb una pàgina web totalment renovada, amb una secció dedicada als esdeveniments d’empresa