Recull MICE – Novembre 2016

L’àmbit de la salut, la imatge i l’administració, al Palau de Congressos de Girona

El 10 de novembre el 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya (CPMC) va ser el punt de trobada dels metges catalans per posar de relleu els temes que preocupen al col·lectiu, proposar solucions i traçar el camí del professional del futur.

Del 16 al 18 de novembre se celebren les 14es Jornades Antoni Varés d’Imatge i Recerca, convocades pel Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Arxivers–Gestors de Documents de Catalunya (AAC-GD)

Del 23 al 25 de novembre Girona acollirà el proper novembre un Congrés Internacional de Síndics Locals organitzat pel Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FòrumSD) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, entre d’altres.

Més avantatges pels congressistes

Els assistents als congressos que se celebren a les comarques de Girona poden gaudir de condicions especials per a conèixer el patrimoni. Acreditant la seva participació a un congrés, els participants podran accedir al Museu d’Art de Girona i a Sant Pere de Galligants per un preu reduït de 2 euros. Els conjunts monumentals d’ Ullastret, Empúriesi Sant Pere de Rodes ofereixen un 25% de descompte a aquest col·lectiu.

Cocreació que funciona

La proposta conjunta d’Humanside Experiences, Ocitània i La Costa Golf & Beach Resort consistent en una Ruta guiada amb IPads en Burricleta (bicis elèctriques) pels entorns naturals com les Basses d’en Coll o els Arrossars de Pals fins arribar al Mas Gelabert, va tenir una molt bona acceptació per part dels participants, membres d’agències MICE de Barcelona i Madrid.

L’activitat estava integrada en el programa que La Costa Golf & Beach Resort va preparar per mostrar a les agències les possibilitats de la seva oferta com a localització idònia per a esdeveniments d’empresa on els participants poden gaudir d’un ampli ventall d’opcions d’oci per alternar amb les sessions de feina.

L’Hostal de La Gavina estrena vídeo

L’Hostal de La Gavina, que recentment ha rellançat la proposta culinària del renovat restaurant Candlelight de la ma del xef Romain Fornell, publica nou vídeo corporatiu on es pot apreciar l’entorn únic de l’hotel, orientat des de fa dècades a oferir un servei a la carta.

Formació per professionals del sector turístic

El 8 de novembre s’ha organitzat el taller “Com potenciar el producte MICE del nostre negoci?”, impulsat pel Costa Brava Girona Convention Bureau i adreçat a les empreses de turisme de les comarques de Girona. En el decurs del taller es van treballar diversos aspectes per aprofundir en el coneixement de les necessitats del sector de turisme de negocis i les possibilitats de generar propostes interessants a través d’aliances entre empreses del sector MICE.

Més endavant, el 21 de novembre, el programa de formació Turisme 360 continua amb la jornada “El poder de l’enogastronomia en turisme”, on es destacarà la tendència a l’alça de l’enogastronomia. Les empreses turístiques que hi participin podran contrastar maneres d’adaptar-se a aquest entorn i conèixer casos d’èxit, en una sessió on s’aprofundirà en el lideratge d’equips i es buscaran noves formes de comercialització i diferenciació.

Categories: Notícies MICE.