Recull MICE – Desembre 2016

Categories: Notícies MICE.

IBTM 2016

Una vegada més, assistim a la fira mundial de turisme de negocis que se celebra cada any a Barcelona. Dins de l’àrea de Catalunya, l’oferta MICE de les comarques de Girona ha estat representada pel Costa Brava Girona Convention Bureau juntament amb el Lloret Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau, a més d’ empreses com Evenia Hotels i PGA Catalunya Resort.

Acabada la fira l’1 de desembre, te lloc un fam trip post-IBTM organitzat en col·laboració amb el Catalunya Convention Bureau i adreçat a professionals d’agències de diversos mercats internacionals.

Premis de comunicació del sector turístic

El 15 de desembre el Palau de Congressos de Girona acollirà la gala de lliurament dels Premis G!, l’esdeveniment del sector turístic gironí que des de fa deu anys celebra el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb l’objectiu de reconèixer la tasca que porten a terme professionals i entitats d’arreu promocionant el territori.

Els premis de comunicació de les comarques gironines reuniran més de quatre-centes persones entre autoritats, representants del sector turístic i mitjans de comunicació.

Cent telèfons al Palau per La Marató

El Palau de Congressos de Girona serà la seu telefònica de la 25a edició de La Marató de TV3, amb 100 línies que rebran les trucades dels donants durant el programa de diumenge 18 de desembre, dedicat enguany a l’ictus i les lesions medul·lars cerebrals traumàtiques.