Skydive Empuriabrava se suma a la lluita contra el canvi climàtic

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’empresa de salts en paracaigudes La Terra del Cel – Skydive Empuriabrava invertirà en projectes de reducció de CO2 amb l’objectiu de neutralitzar la petjada de carboni que genera la seva pròpia activitat.

El centre de salts d’Empuriabrava és un dels més reconeguts del món i enguany té previst realitzar més de 70.000 salts repartits en uns 4.000 vols en avioneta. Per tal de compensar les emissions de CO2 d’aquesta activitat, l’empresa destinarà recursos en projectes certificats del programa «Verified Carbon Standard» amb l’objectiu d’aconseguir efectes positius en el medi equivalents a la petjada generada.

Alguns d’aquests projectes són accions de protecció forestal i reforestació al Brasil, l’Amazònia, Malawi o Turquia, entre d’altres. Tots seran auditats i compleixen els requisits de les Nacions Unides per al benefici ambiental, social i de millora de condició de vida dels habitants d’aquestes àrees.

Skydive Empuriabrava compta amb la col·laboració de Klima Invest i Care All Foundation per dur a terme aquesta iniciativa, la qual forma part de la política de responsabilitat social de l’empresa. En els primers quatre anys d’implementació d’aquesta política, Skydive Empuriabrava ha fet aportacions per a accions benèfiques amb un valor de més de 80.000 euros.