La Mobile Week de les comarques gironines no s’atura i incorpora dues noves seus

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Després de la bona acollida a la ciutat de Girona de la primera edició de la Mobile Week fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, la iniciativa suma dues noves seus a les comarques gironines: Olot i Riudellots.

El programa d’activitats pensat per acostar les noves tecnologies al conjunt de la societat s’ha mantingut malgrat la cancel·lació a última hora del Mobile World Congress.

A la ciutat de Girona els actes han tingut lloc en diversos espais de la ciutat, principalment al claustre de La Mercè, situat en un antic convent construït al segle xiv, i la sala de graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, que formen part de l’oferta MICE del Costa Brava Girona Convention Bureau.

Durant dues jornades s’han dut a terme accions centrades en l’accessibilitat i la integració mitjançant les noves tecnologies.

Olot i Riudellots se sumen a la Mobile Week

La capital de la Garrotxa va proposar un programa entorn de la innovació i la salut. L’activitat central ha estat una taula rodona per debatre els quatre grans reptes i una gran oportunitat de la salut a partir dels resultats d’una enquesta ciutadana anterior.

Al seu torn, Riudellots de la Selva s’ha estrenat a la Mobile Week amb dues accions en què la ciberseguretat a les empreses i a l’àmbit privat ha estat la protagonista.