Tecnologia gironina a les presentacions de les campanyes turístiques postconfinament

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Translation Priorities: Optional.

Foto capçalera: Martí Albesa

Tot seguint un estricte protocol que inclou un pla de contingència per garantir la seguretat i higiene del material tècnic, l’empresa gironina La Caraba ha cobert els serveis audiovisuals d’alguns dels actes de presentació de campanyes de promoció turístiques fetes per diferents administracions.

A principi d’estiu, La Caraba es va fer càrrec de la realització en directe de la retransmissió en línia (streaming) de la presentació de la campanya «Catalunya és casa teva», impulsada per l’Agència Catalana de Turisme. L’acte es va celebrar al Palau de la Generalitat, amb connexions a Girona, Tarragona i Lleida.

També hi va ser, oferint assistència tècnica, a la presentació als mitjans de la campanya «La Garrotxa són els camins que tries», feta per Turisme Garrotxa.

Cobertura d’espectacles

Malgrat les condicions excepcionals del moment, s’ha mantingut la programació d’algunes iniciatives culturals, com els Encontres en la 2a Fase —un seguit d’espectacles organitzats per Olot Cultura— o el Festival Ésdansa, celebrat a les Preses, on La Caraba va oferir un nou disseny de llum i so arran del nou plantejament al recinte principal.