Tornen els fam trips!

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Estem encantats de poder tornar a organitzar viatges de familiarització o fam trips per donar a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona i la seva proposta de turisme de negocis als organitzadors professionals d’esdeveniments d’arreu.

El més recent va tenir lloc a partir de la nostra participació en  el workshop Driving Innovation, organitzat pel Catalunya Convention Bureau i dirigit al mercat estatal. Les deu agències estatals que van participar en el  viatge de familiarització organitzat en col·laboració amb el Catalunya Convention Bureau, van gaudir de l’espectacle de la tardor als paisatges de la Garrotxa, els racons medievals de la ciutat de Girona i l’autenticitat de la Costa Brava alhora que van conèixer exemples d’iniciatives sostenibles, espais singulars en plena natura i incentius connectats amb la singularitat del nostre territori.

Durant les últimes setmanes, hem rebut un grup d’agències noruegues en una activitat elaborada conjuntament amb Turespaña.

Recentment també es va organitzar, amb la col·laboració d’Iberian MICE Forum i l’Hotel Castell d’Empordà, un viatge de familiarització amb agències organitzadores d’esdeveniments de Barcelona i de Madrid.

Al taller que va tenir lloc durant l’esdeveniment MIS Internacional organitzat pel Grup Eventoplus, vam tenir vint-i vuit reunions amb agències d’arreu d’Europa. Arran d’aquesta acció, vam oferir un recorregut o post tour per la Costa Brava i el Pirineu de Girona a cinc agències europees.

Han estat unes molt bones experiències per tornar a rebre grups amb molt potencial i acompanyar-los a  re-descobrir un territori ple de possibilitats MICE!