El MICE gironí, present a les campanyes del Catalunya Convention Bureau

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Driving innovation

El Catalunya Convention Bureau va reunir al Circuit de Barcelona-Catalunya les agències estatals especialitzades en el sector de l’automòbil amb representants d’institucions i empreses del sector MICE català.

Acompanyats pels Convention Bureaux locals Lloret Convention Bureau i Girona City Convention Bureau & Palau de Congressos de Girona i  de l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort, l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Evenia Hotels, l’Hotel L’Azure i l’empresa Sagalés vam promocionar l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona davant dels professionals de la indústria de l’automòbil, un sector molt dinàmic dins del panorama MICE.

Sina Bünte #inCostaBrava #inPyrenees

L’experta en esdeveniments i tecnologia Sina Bünte va visitar la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant la seva estada a Catalunya per participar en la campanya #Cataloniainspires del Catalunya Convention Bureau.

Sina Bünte va poder conèixer la nostra oferta MICE i en va destacar la capacitat d’acollir esdeveniments presencials i híbrids en localitzacions tecnològicament avançades com el Palau de Congressos de Girona, així com la capacitat de combinar natura i negocis en localitats com Lloret de Mar, que han sabut transformar-se per oferir una oferta de serveis MICE completa.

Catalunya Report MICE Webinar

L’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va tenir el seu espai al seminari en línia que el Catalunya Convention Bureau va retransmetre en directe des de LinkedIn, la plataforma professional.

Junt amb el Girona City Convention Bureau & Congress Centre, el Lloret Convention Bureau i Reunions entre Volcans, vam participar en aquest esdeveniment, que ens va permetre mostrar l’oferta MICE del territori a organitzadors professionals d’esdeveniments d’Alemanya.

Meet Ambassadors

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar conjuntament amb el Lloret Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau & Congress Centre en l’esdeveniment del Programa Ambassadors que va tenir lloc a Vilafranca del Penedès.

A través de ponències i taules de debat, membres del programa vinguts d’arreu de Catalunya van conèixer la proposta dels territoris que hi estàvem representats i van participar en dinàmiques interactives amb les oficines de congressos per descobrir-ne les fortaleses, els llegats i les aliances.