El Costa Brava Girona Convention Bureau amplia l’oferta 2018 amb noves propostes

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Al Costa Brava Girona Convention Bureau comencem l’any donant la benvinguda a tres nous membres, que se sumen als més de 140 integrants que ens donen suport per potenciar el turisme de negocis a les comarques gironines.

Speaker Team Travel

L’agència receptiva DMC, amb seu a Besalú, està especialitzada en viatges d’empresa, esdeveniments i congressos, i té una experiència de més de vint-i-cinc anys en el món del turisme i els esdeveniments.

Ofereix serveis a mida per a l’organització d’actes i esdeveniments, des de les reserves de restaurants i hotels fins a la contractació de conferenciants, així com la preparació de tots els detalls del programa social i de team building.

nusfoto17

El Nus de Pedra

Aquest allotjament de turisme rural està situat al magnífic entorn de la vall de Llémena, en una masia datada l’any 1622, on trobem vuit apartaments equipats perfectament i decorats amb les característiques pròpies de les construccions originals de la zona.

Els grups d’empresa hi poden trobar una sala de reunions funcional i adaptable, amb tots els recursos per garantir una projecció de qualitat i una bona connectivitat, així com servei de càtering a mida, transport i un entorn ideal per fer-hi activitats de construcció d’equips i de lleure.

El Nus de Pedra és a només 20 minuts del Palau de Congressos i Convencions de Girona, a 35 minuts en tren de Barcelona i a 15 minuts de l’autopista A-7.

Observatori Astronòmic d’Albanyà

L’Observatori és un espai singular per oferir una experiència sensorial única, ideal com a activitat complementària dins del programa d’una convenció o reunió de formació.

L’equip d’astrònoms, liderat pel prestigiós astrofotògraf Juan Carlos Casado, proposa un recorregut audiovisual pel firmament, adaptat a les característiques del grup i a les circumstàncies meteorològiques i de l’època de l’any. Tot un bateig astronòmic per recordar.

L’Observatori compta amb el reconeixement de dues institucions de renom mundial: la International Dark-Sky Association, líder en la protecció del cel nocturn, i la Fundació Starlight, que certifica els espais amb una excel·lent qualitat de cel.