L’Hotel Peralada Wine Spa & Golf reforça la seva proposta MICE amb noves sales

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Cinc espais diàfans i versàtils conformen la nova oferta de sales per a reunions i esdeveniments de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf.

Integrades en el paisatge, les sales compten amb un modern equipament audiovisual i disposen de llum natural i terrasses privades amb unes vistes magnífiques de la serra de l’Albera i el Pirineu.

La sala Albera, un espai amb capacitat per a 170 persones, es pot dividir en dues sales: Requesens i Canigó. Des de la seva terrassa privada, amb accés als jardins, es poden veure els Pirineus i el camp de golf.

La remodelació de l’antiga sala de tasts i biblioteca ha donat lloc a la sala Muntaner, que inclou la biblioteca com a espai annex.

la masia

La Masia és un restaurant privat per a grups d’empresa de fins a 100 comensals, amb la magnífica cuina del restaurant l’Olivera. L’oferta gastronòmica del Peralada Resort inclou el restaurant Castell Peralada, recentment guardonat amb una estrella Michelin.

La reforma és part del projecte de remodelació integral de l’hotel, iniciat l’any 2016 pel Tarruella Trenchs Studio, a càrrec de la prestigiosa dissenyadora Sandra Tarruella. Les sales de reunions segueixen la línia de les noves instal·lacions i estan decorades amb materials nobles, textures naturals i colors neutres i relaxants per crear una atmosfera càlida i acollidora, amb la presència d’elements lligats al món del vi com a fil conductor i eix central del Grup Peralada.