El MICE gironí es promociona a París

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha dut a terme diverses accions de promoció a París per donar a conèixer l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a organitzadors d’esdeveniments del mercat francès.

Recentment ha tingut lloc el Pure Meetings & Events, la trobada anual a París dels principals organitzadors professionals d’esdeveniments del mercat francès.

Juntament amb l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort vam presentar la proposta MICE  de la Costa Brava i el Pirineu de Girona davant de vint-i-dos organitzadors d’agències i del segment corporatiu, que hi van mostrar molt d’interès i van generar sis peticions de negoci. L’Hotel Peralada Wine Spa & Golf també va participar en l’esdeveniment amb taula pròpia.

Aquella mateixa setmana es va preparar una agenda comercial amb nou visites a diferents agències organitzadores de la ciutat de París, que es van mostrar molt interessades i receptives amb l’oferta MICE de les comarques gironines.

Finalment, vam aprofitar per participar en l’Afterwork MP2, un workshop adreçat principalment al client corporatiu, durant el qual vam mantenir dotze reunions. La participació en aquest taller va ser una molt bona oportunitat per generar nous contactes del segment corporatiu, al qual ens és més difícil accedir durant les accions de promoció.

Durant l’estada a París, participant en dos workshops especialitzats i en l’agenda comercial, hem tingut ocasió d’incidir encara més en un dels nostres mercats més importants.