60th MedCruise General Assembly

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, MedCruise, va triar la Costa Brava com a seu de la seva 60a Assemblea General. Aquesta edició, la primera presencial després de dos anys i mig de distanciament, va aplegar 180 membres associats, companyies consignatàries de creuers i mitjans de comunicació especialitzats, procedents de nou països europeus i dels Estats Units.

En el decurs de quatre dies, els membres de MedCruise es van reunir a l’Hostal de la Gavina de S’agaró per assistir a conferències i taules de treball.

El programa també incloïa activitats de descoberta del territori i de treball en xarxa durant les quals es van donar a conèixer els atributs i els productes turístics de la destinació i es va potenciar la marca Costa Brava Cruise Ports.

Durant aquestes sortides, els participants van conèixer els ports de Palamós i Roses, on van visitar l’Espai del Peix de Palamós i la Ciutadella de Roses. També van poder passejar per les poblacions medievals de Pals i pel Barri Vell de Girona, així com conèixer elements patrimonials com el monestir de Sant Pere de Rodes, la casa-museu Dalí a Portlligat i el teatre museu del pintor a Figueres.

El sopar de gala de l’esdeveniment es va fer al Mas Marroch, l’espai gastronòmic per esdeveniments del Celler de Can Roca situat a Vilablareix, a cinc minuts del centre de Girona.