Afterwork MICE a Madrid

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

El Costa Brava Girona Convention va donar a conèixer l’ oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme de negocis alternatiu a les grans ciutats europees a l’espai  Mood Serrano de Madrid.

Directius d’ agències organitzadores i representants d’ empreses i associacions amb seu a Madrid van interactuar amb els 20 representants d’allotjaments, empreses de serveis i organitzadors d’activitats de la demarcació de Girona, especialitzats en turisme de negocis i que van participar a l’esdeveniment.

Durant la trobada van tenir ocasió de participar en propostes creatives que seguien el fil conductor d’una historia d’amor a la Costa Brava, mostrant diferents facetes de l’oferta MICE de la destinació.

Així, van viure una experiència sensorial a través de la gastronomia, participant en un taller de tapes, van descobrir els secrets dels còctels i van posar a prova les seves habilitats artístiques posant la lletra a una havanera i rodant una pel·lícula.

Durant el sopar còctel, els assistents va degustar diverses propostes gastronòmiques basada en productes, tots de Girona Excel·lent acompanyades amb vins de la D.O. Empordà.

L’acte va comptar amb la presencia de Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona

L’ Afterwork Costa Brava formava part de la Setmana de la Costa Brava organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, un conjunt de jornades dirigides a agents de viatges, prescriptors i periodistes de Madrid i la seva zona d’influència

L'afterwork en imatges