Sea Otter Europe #inCostaBrava #inGirona

Categories: Notícies MICE.

El mític esdeveniment de la bicicleta va aterrar a Girona en la seva primera edició a Europa reunint 30.000 visitants i més de 4.000 participants en les proves esportives. La Sea Otter Europe se suma a l’aposta pel turisme esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va declarar 2017 l’Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat.

Balanç molt satisfactori

La Sea Otter Europe ha generat una alta ocupació hotelera i activitat econòmica a Girona i el seu entorn. Durant un cap de setmana, Girona i la Costa Brava van ser la capital mundial del ciclisme. Fonts de l’organització van destacar el suport rebut i la capacitat per part de la ciutat i el territori d’acollir un certamen tan gran i complex com aquest.

Els 20.000 metres quadrats la Fira de Girona es van omplir amb 350 marques de bicicletes, complements, productes i destinacions. Els visitants van poder provar models de 24 de les millors marques del món de bicicleta al Bike Test. La gran afluència de públic i l’activitat econòmica generada va superar les expectatives dels expositors.

L’exposició comercial va anar acompanyada d’un seguit de proves, competicions i activitats en un marc ideal tant per la bicicleta de carretera com per MTB, segons els esportistes. La participació va ser molt alta i tothom -campions mundials i esportistes d’elit de totes les disciplines ciclistes, públic familiar i infantil- va trobar ocasió per gaudir d’aquest esport.