Lloret de Mar acull el Meet Catalunya 2017

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

L’edició 2017 del Meet Catalunya, amb seu a Lloret de Mar, va comptar amb una important participació d’empreses i institucions gironines.

A més del Costa Brava Girona Convention Bureau, el Lloret de Mar Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau, hi havia representades prop de vint empreses del sector MICE de les comarques de Girona, pertanyents a l’àmbit hoteler, dels serveis i l’organització d’activitats.

La trobada anual del sector de turisme de negocis català amb el mercat internacional, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) a través del Catalunya Convention Bureau, amb la col·laboració del Lloret de Mar Convention Bureau,  va reunir 92 empreses catalanes amb 80 agències i professionals de 19 països diferents.

Recepció i workshop a Lloret de Mar

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar van ser l’escenari singular del sopar de recepció, on hi van ser presents el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat.

El workshop es va celebrar l’endemà al Palau de Congressos Gran Casino Costa Brava de Lloret de Mar, membre del Costa Brava Girona Convention Bureau.

Just abans de l’inici del workshop, vam tenir l’oportunitat de presentar la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona, conjuntament amb les altres destinacions MICE catalanes. Seguint la línia de prioritats marcades pel Costa Brava Girona Convention Bureau, es van mantenir una quinzena de reunions amb operadors provinents dels mercats nòrdic, francès i britànic.

Donant a conèixer la nostra proposta

Finalitzat el worshop, van tenir lloc diversos fam-trips. La proposta del Costa Brava Girona Convention Bureau començava el mateix dia a la tarda amb una sortida en burricleta per Pals fins al restaurant Es Portal on es va sopar.

La primera nit el grup es va allotjar a La Costa Golf & Beach Resort, des d’on va marxar cap a Empuriabrava per volar al Windoor Realfly, el Túnel del Vent. La tarda es va dedicar a visitar les ruïnes d’Empúries abans d’anar a l’hotel Caleta Park, a S’Agaró, on es va oferir un còctel de benvinguda i un sopar a cegues.

L’últim dia, a Palamós, es va fer un tast de gambes a bord del vaixell Rafael amb Tela Marinera. El darrer punt del programa va ser un dinar i una visita a l’Hotel Camiral.

El Meet Catalunya es va tancar amb un sopar a Barcelona amb tots els participants.

El fam-trip en imatges