Afterwork Costa Brava Girona als Països Nòrdics

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Costa Brava Girona va presentar la seva oferta MICE, Premium, Golf i Enogastronòmica a les ciutats d’Oslo (Noruega) i Estocolm (Suècia) davant d’una setantena de representants d’agències especialitzades, periodistes i creadors de continguts.

Quinze entitats i empreses turístiques gironines han participat en l’acció promocional i han reprès el contacte amb professionals noruecs i suecs especialitzats en la programació d’activitats MICE, viatges de luxe i viatges gurmet.

L’«Afterwork Costa Brava Girona» que es va celebrar en les dues ciutats va consistir en la presentació de la destinació i de les empreses i entitats gironines participants, seguida d’una competició de còctels dinamitzada per Cocktail Time by Gerard Ruiz i un àpat gastronòmic a càrrec del Restaurant Castell de Peralada, d’una estrella Michelin.

En aquesta acció promocional i comercial hi van participar catorze representants d’empreses i entitats turístiques gironines, a més del Patronat (Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort, Peralada Resort, Park Hotel San Jorge by Escampa Hotels, Evenia Hotels, Hotel L’Azure, Golf de Pals – La Costa Golf & Beach Resort, Alabriga Hotel & Home Suites, Hotel Casa Anamaria, Salles Hotels, Hotel Carlemany, Lloret Convention Bureau, Oficina de Turisme de Calonge i Turisme Palafrugell), que van generar oportunitats de negoci.

L’acció, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, ha comptat amb el suport de les oficines espanyoles de turisme d’Oslo i Suècia, i del Centre de Promoció Turístic de Catalunya dels Països Nòrdics.