El Park Hotel San Jorge presenta novetats

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La proposta gastronòmica del Park Hotel San Jorge de Calonge s’obre definitivament al públic amb una nova imatge i una carta creativa que afegeix nous gustos i combinacions a la seva cuina tradicional i de producte de proximitat.

Al nou espai Brava Tapas Bar, tant el públic general com els hostes de l’hotel podran gaudir d’una carta elaborada i creativa, amb una selecció de tapes fetes amb producte fresc del mar. Per altra banda, el restaurant La Mar fa un salt qualitatiu presentant una carta que es renova cada mes i un menú basat en producte de temporada i peix fresc. Els mesos d’estiu, el restaurant La Mar es trasllada a la terrassa exterior, renovada recentment, per gaudir de l’experiència gastronòmica en l’entorn natural de la Costa Brava.

La renovació de l’oferta gastronòmica s’ha fet amb l’assessorament de Grup Iglesias.

Igualment, la proposta d’activitats d’aigua i balneari està també a l’abast del públic general, que podrà gaudir de l’espai de benestar plantejat  per la creadora Monica Traviesa fusionant l’art i la natura en una zona de relax i tractaments personalitzats.

L’hotel, un dels establiments del grup català Escampa Hotels, ha renovat la seva imatge corporativa, tal com es pot veure a la nova pàgina web del Park Hotel San Jorge.

Grup Escampa Hotels

El grup Escampa Hotels gestiona establiments com el Park Hotel San Jorge de Calonge i el Gran Hotel Havana de Barcelona, ambdós quatre estrelles superior. Recentment, ha incorporat l’Hotel NM Suites de Platja d’Aro, un quatre estrelles de 39 habitacions basat en la proximitat i l’exclusivitat.

A banda de la gestió dels establiments propis, el grup Escampa Hotels ofereix servei de consultoria a altres hotels, als qui proporciona assessorament per al seu desenvolupament i per la millora dels seus resultats financers.