Atelier Esdeveniments organitza «El gran banquet»

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’agència gironina Atelier Esdeveniments va ser la responsable d’organitzar la gran final de la primera edició del concurs «El gran banquet». La competició posava en joc el talent, el coneixement dels productes locals i la formació dels alumnes de les escoles d’hostaleria de Catalunya.

El certamen, promogut pel Fòrum Gastronòmic i Can Garús, va tancar la passada edició del Fòrum Gastronòmic Girona, que va tenir lloc al Palau de Congressos de Girona.

Les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona van acollir la fase final del concurs, que consistia en la recreació d’un servei de banquet per a cinquanta comensals. Les dues escoles d’hostaleria finalistes van posar en pràctica les diferents tècniques i estils de la cuina catalana i del servei de sala davant d’un jurat professional format per vint experts de cuina, sala i sector.

A banda dels vint components del jurat, a «El gran banquet» hi van poder assistir diversos representants d’institucions i empreses, així com professionals coneguts del sector.

«El gran banquet» formava part de les activitats de nou format que presentava el Fòrum Gastronòmic Girona, consistents en programes específics per al públic general o per als professionals, fent èmfasi en els espais dedicats a la formació.