La Costa Brava i el Pirineu de Girona acull el Break the Ice Forum

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona van ser els amfitrions del Break the Ice Forum, un esdeveniment que va aplegar vuitanta professionals del sector del turisme de reunions d’arreu d’Europa, dels quals convé destacar els principals mercats europeus per a la destinació: Benelux, França i Regne Unit. Aquesta trobada va ser coorganitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau i el Catalunya Convention Bureau.

El programa, amb una durada de dues nits i una jornada completa, va incloure diverses activitats i experiències que van permetre als assistents connectar, aprendre i explorar tot el que la Costa Brava té per oferir quant a reunions i esdeveniments.

L’acte va començar amb un sopar de benvinguda a l’Hotel Mas Solà, seguit d’una creativa dinàmica de grup conduïda per Humanside, ideal per trencar el gel.

L’endemà, durant el workshop que es va dur a terme, els organitzadors professionals van tenir l’oportunitat d’interactuar amb les empreses gironines del sector del turisme de negocis i explorar les diferents opcions per a esdeveniments.

A continuació, la Fundació Emys va oferir al grup d’assistents un programa d’activitats en equip per promoure la cura i la preservació de l’entorn, que, alhora, va potenciar la cohesió entre els participants gràcies a la cooperació en accions amb sentit que aportin beneficis reals al territori.

Finalment, el sopar de cloenda va tenir lloc al Monestir de Sant Salvi, un convent franciscà fundat al segle xvii, envoltat de natura, al peu del Parc Natural del Montseny.

Alguns dels organitzadors i representants d’agències van poder participar en un viatge de familiarització (fam trip) específic, que els va permetre explorar més a fons la destinació i experimentar en primera persona les diverses possibilitats per a futurs esdeveniments.

Vuit empreses gironines membres del CBGCB van oferir als assistents una experiència autèntica i personalitzada –Hotel Mas Solà, Hotel Santa Marta, Casa Anamaria, Hotel Camiral Golf & Wellness, Park Hotel San Jorge, L’Azure Hotel, Evenia Hotels i Hotel Peralada Wine, Spa & Golf– i vam comptar amb la col·laboració d’altres associats com Sagalés, B&C Transfers, Opera Lloguers, el Palau de Congressos de Girona i el Lloret Convention Bureau; entre altres empreses i professionals gironins.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona han demostrat, un cop més, ser una destinació de primer nivell per al turisme de negocis i els esdeveniments empresarials. L’èxit d’aquesta edició del Break the Ice Forum és un testimoni de les excel·lents instal·lacions, la bellesa natural i la cultura vibrant de la zona.