Connectats amb el mercat francès

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Darrerament, hem tingut ocasió de reunir-nos amb organitzadors professionals francesos i belgues per compartir idees i propostes per organitzar reunions, viatges d’incentius i esdeveniments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

D’una banda, vam participar en el BBT Online Workshop organitzat a Brussel·les.  Va ser una gran oportunitat per connectar amb els organitzadors a través de reunions individuals i una sessió de treball en equip molt dinàmica. Els organitzadors belgues van valorar especialment la creativitat en els formats i les propostes amb valor afegit en gastronomia, enoturisme, benestar i cultura.

L’acció va continuar amb sessions de presentació (roadshows), primer a Lille i després a Aix de Provença i Marsella, per conèixer agències MICE i actors de turisme de negocis de la regió.

Els professionals van mostrar molt d’interès per les bones combinacions amb l’Aeroport de Girona i les opcions en tren d’alta velocitat. La ciutat de Girona es va percebre com una opció alternativa i genuïna amb moltes possibilitats d’organitzar activitats a prop.