Costa Brava Challenge Week: el repte de compartir experiències MICE

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Del 5 al 8 d’octubre una setantena de representants d’agències de comunicació i organització d’esdeveniments, professionals MICE corporatius dels principals mercats europeus i representants d’empreses de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, van participar en l’esdeveniment organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau.

El punt de trobada va ser l’Hotel Spa Terraza de Roses, on es va oferir un còctel de benvinguda als participants, organitzadors d’empreses i associacions vinguts de diferents punts de l’Estat, França i Regne Unit.

Ampliant contactes

L’endemà, el Castell de la Trinitat, amb unes vistes espectaculars de la badia de Roses, va acollir el workshop on es van generar prop de sis-centes reunions entre organitzadors i empresaris.

A través d’una agenda concertada prèviament, representats de trenta empreses de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona van presentar l’oferta de reunions i esdeveniments de la demarcació als organitzadors professionals interessats per conèixer destinacions de turisme de negocis alternatives a les grans ciutats europees.

Rutes de descoberta

Després del dinar celebrat a l’Almadraba Park Hotel, els organitzadors es van distribuir en quatre grups per participar en viatges de familiarització temàtics pel territori on van conèixer de primera ma l’oferta MICE del territori acompanyats pels representants de les empreses de turisme de negocis locals.

Durant els itineraris, els equips participants al Costa Brava Challenge anaven resolent des dels iPads les diferents propostes i preguntes sobre els llocs visitats, posant a prova la seva creativitat i capacitat de captar els detalls.

Girona, punt de trobada

Les jornades van concloure dissabte al vespre amb un sopar de comiat al Monestir de Sant Pere de Galligants, un dels espais singulars que conformen l’oferta de turisme de reunions de la ciutat de Girona. L’acte va ser l’escenari del lliurament de premis als guanyadors del Costa Brava Challenge.

El grup es va acomiadar amb una visita al barri vell de Girona amb el rerefons dels escenaris reals de la sisena temporada de la famosa sèrie Joc de Trons i els secrets del seu rodatge.

Costa Brava Challenge Week en imatges