«Create your own symphony»

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El Costa Brava Girona Convention Bureau explica la seva proposta per a la represa de l’activitat a través d’un vídeo promocional que té com a protagonista l’agent organitzador d’esdeveniments.

Amb el missatge «Create your own symphony», la campanya vol traslladar l’atenció a la capacitat de la destinació per esdevenir l’escenari idoni per acollir les propostes que creen els professionals d’esdeveniments.

El concepte creatiu del vídeo identifica l’organitzador amb la figura del director d’una simfonia. De la mateixa manera que en aquesta peça musical, en què les melodies s’acomoden per crear un conjunt harmònic, en un esdeveniment l’organitzador ha de coordinar molts elements per aconseguir que tot surti perfecte i assolir, d’aquesta manera, els objectius que s’han proposat.

L’escenari i l’orquestra

Des de l’escenari de la sala principal del Palau de Congressos de Girona, el director d’orquestra sincronitza els elements amb què va desenvolupant la seva obra, representats per paisatges, espais i serveis que van apareixent en escenes successives.

Create your own symphony in Costa Brava Girona

Per posar-ne alguns exemples, podem veure una ponència amb una presentació en 3D a la imponent Fortalesa de Sant Julià, la sincronització perfecta dels cuiners del restaurant Les Cols d’Olot, una visita guiada al Barri Vell de Girona o als jardins de Santa Clotilde, i paisatges de muntanya com els del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i les imatges de costa de la zona arqueològica d’Empúries o les cases de s’Alguer.

La història és una invitació a l’organitzador perquè pugi a l’escenari, agafi la batuta i posi en joc la seva creativitat coordinant els recursos que el Costa Brava Girona Convention Bureau posa a la seva disposició: tecnologia, gastronomia, paisatges increïbles, serveis especialitzats i uns professionals experts a satisfer les necessitats del client de turisme corporatiu i institucional.

Una feina d’equip

En el vídeo, amb guió i realització de Ginkgo Audiovisuals, hi han participat representants d’empreses membres del Costa Brava Girona Convention Bureau, que hi han col·laborat de manera activa i desinteressada.

La campanya s’adreça al sector del turisme de negocis dels principals mercats europeus i segueix l’estratègia marcada en el Pla d’Accions, que prioritza la creació de contingut audiovisual entorn de la sostenibilitat i la digitalització.