Creix l’oferta MICE del Costa Brava Girona Convention Bureau

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Tres nous membres se sumen a l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona:

Espai Cràter

L’Espai Cràter és el centre de referència en volcans, ciència i societat. L’edifici, de 1.272 m2, està situat a l’interior del volcà Puig del Roser, a Olot.

A banda de l’àrea expositiva (la Cambra), l’edifici té una sala per activitats educatives, un auditori amb capacitat per a cent deu persones i una zona per acollir activitats i presentacions de petit format. Aquests espais es poden reservar per a celebrar-hi esdeveniments corporatius i privats, que es poden complementar amb visites privades i exclusives a la sala expositiva.

L’equipament està preparat per oferir continguts de forma innovadora i participativa a través de recursos com els audiovisuals immersius o el vídeo-mapatge.

Mas de Torrent Hotel & Spa

Mas de Torrent Hotel & Spa, exclusiu Relais Chateau situat al cor del Baix Empordà, ofereix el marc ideal per organitzar reunions d’empresa i esdeveniments corporatius en un entorn excepcional i sales plenes de llum natural que conserven l’arquitectura tradicional de la masia.

Els seus espais per a reunions i celebracions estan equipats amb la millor tecnologia: audiovisuals d’última generació, projector i pantalla i microfonia sense fil, així com un equip dedicat a assegurar que tot funcioni a la perfecció.

La finca inclou grans espais d’horts i jardins i una zona de balneari de més de 600 m2.

L’experiència gastronòmica està avalada per la proposta del xef Ramon Freixa, d’estil mediterrani, elegant i amb els millors productes de la zona.

Catàleg de reunions

Hotel Pola Giverola

Pola Giverola és un ressort ubicat entre dues cales precioses d’aigües turqueses i sorra fina, molt a prop Tossa de Mar.

L’hotel està envoltat de més de 25 hectàrees de naturalesa pura i unes magnífiques instal·lacions de lleure que el converteixen en un lloc ideal per a reunions d’empresa i incentius: Balneari amb piscina climatitzada, gimnàs, tres piscines exteriors, dotze pistes de tenis, pista de vòlei-platja, minigolf, taller de bicicletes i fins i tot un funicular que comunica els Apartaments amb Cala Giverola.

El resort compta amb 240 habitacions en allotjaments pensats per tota mena de reunions: des de moderns estudis fins a còmodes apartaments amb cuina d’un o dos dormitoris, tots amb àmplies terrasses i fabuloses vistes.