Cultura i creativitat

Categories: Activitats, Membres del CBGCB, i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

De nit, fora de les hores en què estan oberts al públic, els museus esdevenen espais plens de possibilitats per organitzar activitats exclusives en grup, ideals per programar una trobada professional.

Aquest format innovador permet fer combinacions molt atractives que ofereixen als participants una experiència cultural intensa i exclusiva.

Nits de cultura i gintònic

Aquest estiu dos espais patrimonials de la ciutat de Girona (el Palau Episcopal i l’antic Hospital de Santa Caterina) han organitzat vetllades nocturnes a porta tancada. Els assistents poden gaudir d’una visita guiada per descobrir els secrets i les històries que s’hi amaguen i acabar l’activitat prenent un gintònic a la fresca. La iniciativa és una proposta conjunta del Museu d’Art de Girona, la Mosca Tours i Ginebra Nut Empordà.

El Palau Episcopal és la seu del Museu d’Art de Girona i mostra una interessant col·lecció d’obres d’art procedents de les comarques gironines, des del romànic fins a l’actualitat. D’altra banda, a l’antic Hospital de Santa Caterina, de més de 350 anys, s’hi pot visitar una de les poques farmàcies hospitalàries històriques conservades en el seu context original, amb una magnífica col·lecció de pots de ceràmica antics.

Dalí en exclusiva

L’agència receptiva gironina Fil Mediterranean Travel Designers ha organitzat visites nocturnes en exclusiva per a grups d’empresa de dues importants companyies multinacionals al Teatre-Museu Dalí de Figueres. Sens dubte, és tot un luxe poder recórrer les sales de «l’objecte surrealista més gran del món» i admirar l’obra del geni empordanès d’una manera més lliure.