Activitats en grup a la fresca

Categories: Activitats, Membres del CBGCB, i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Les agències organitzadores de convencions i trobades professionals tenen en els allotjaments amb grans espais a l’aire lliure una alternativa molt convenient per concentrar en un sol lloc les diverses activitats del programa.

Aquesta opció ofereix una gran varietat de localitzacions i propostes per als diferents moments de l’estada del grup, sense necessitat de dedicar recursos i temps a desplaçar persones i materials.

L’agència d’esdeveniments Talisman Group va organitzar la convenció anual d’un important grup d’alimentació.

Per tal d’aconseguir el to informal que es demanava, l’agència va arranjar una de les grans sales de reunions de l’hotel amb un mobiliari especial que simulava una cafeteria i va instal·lar una pantalla de led de 12 metres.

Per trencar la dinàmica de reunió, els espais exteriors de l’hotel van ser l’escenari per a les diferents activitats en grup a l’aire lliure.

L’empresa IVD, de solucions de diagnòstic per als laboratoris Sysmex España, va encomanar l’organització del seu offsite meeting anual a l’agència Rural Events.

Les activitats en grup a l’aire lliure es van fer als jardins de l’hotel i van acabar a la platja, amb una dinàmica de muntatge de barques amb diferents materials que els equips havien de triar per crear bots «viables».

La marca de dissenyadors i fabricants de bicicletes Merida Bikes va triar l’Hotel Mas Tapiolas de Santa Cristina d’Aro per fer el llançament del seu nou model eOne-Sixty davant de la premsa internacional.

Vint-i-cinc periodistes de divuit països diferents, disset membres de l’organització (representants de Merida i Shimano Steps) i tres figures del ciclisme van aprofitar les setanta hectàrees de jardins i bosc mediterrani d’aquest hotel de luxe per posar a prova el nou model i fer fotografies en un entorn imponent.