Dues cites al MICE Place City

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha assistit a dues edicions diferents de les trobades MICE Place City que organitza Meet and Com per posar en contacte compradors europeus, majoritàriament del mercat francès, amb destinacions i empreses del sector del turisme de negocis.

Primera parada: Lió

Durant un dia i mig es va poder presentar l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a representants d’agències organitzadores, així com a gestors de viatges i organitzadors d’esdeveniments corporatius que s’havien aplegat al Groupama Stadium de Lió per participar en el MICE Place City.

La majoria dels compradors assistents pertanyien al mercat francès.

Acompanyats de l’Evenia Olympic Resort, es van programar vint-i-tres entrevistes amb compradors, la majoria del mercat francès però també d’altres mercats europeus, els quals van valorar especialment la proximitat i les bones connexions, el gran ventall d’experiències que ofereix la destinació, gràcies a les benignes condicions climàtiques i la varietat de paisatges, així com la gastronomia.

També va generar molta expectació la informació rebuda sobre la celebració del Costa Brava Challenge Week, que es farà el mes de setembre, on van veure l’oportunitat de conèixer el territori i de generar contactes professionals que els ajudaran a millorar les propostes d’esdeveniments i actes d’empresa.

Trobada a París

L’edició del MICE Place City: Special Espagne et Portugal es va fer als Salons Marceau, prop dels Camps Elisis de París, i va reunir noranta-un representants de seixanta-vuit empreses multinacionals amb seu a la capital francesa. En aquesta ocasió el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar-hi acompanyat del Park Hotel San Jorge, l’Hotel Camiral al PGA Catalunya Resort i el Gran Hotel Monterrey.

Durant la reunió es van fer catorze entrevistes a secretàries de direcció, travel managers i organitzadors d’esdeveniments d’empreses multinacionals de diversos sectors.