Presentem la destinació als “Ambassadors” de Catalunya

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Girona: punt de trobada dels ambaixadors

El Catalunya Convention Bureau va triar l’Espai Mas Marroch, una de les empreses membres del Costa Brava Girona Convention Bureau, per acollir la jornada «Meet ambassadors», la trobada anual de networking dels membres del Programa Ambassadors.

A la jornada feta a l’Espai Mas Marroch del Celler de Can Roca, les diferents oficines de congressos de Catalunya van presentar l’oferta de cada territori. El Costa Brava Girona Convention Bureau va realitzar una presentació conjunta amb les oficines locals: Girona City Convention Bureau & Congress Centre, Lloret Convention Bureau i Reunions entre Volcans.

Els jardins de l’Espai Mas Marroch van ser l’escenari d’una dinàmica de treball en xarxa per facilitar el contacte i afavorir les sinergies entre els ambaixadors i també per donar-los a conèixer les diferents oficines de congressos de Catalunya i els serveis i assessorament que hi poden trobar.

Programa Ambassadors

El Programa Ambassadors de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), a través del Catalunya CB, es va posar en marxa per convertir el nostre país en centre de referència en matèria de reunions, congressos i convencions, i té l’objectiu de contribuir al reforç dels principals sectors econòmics de Catalunya.

El Costa Brava Girona Convention Bureau col·labora amb el programa, oferint als ambaixadors associats assessorament i suport logístic per organitzar congressos a la demarcació de Girona, així com per presentar candidatures.