El Consell Internacional del Basque Culinary Centre es retroba a la Costa Brava Girona

Categories: General i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El mes de juny que ve Girona serà el punt de trobada dels membres del Consell Internacional del Basque Culinary Centre, una institució que integra la Facultat de Ciències Gastronòmiques, adscrita a la Mondragon Unibertsitatea, i el BCC Innovation.

En aquesta trobada del Consell alguns dels xefs més influents del món, periodistes i experts a escala local i internacional reflexionaran sobre els reptes i les oportunitats que es presenten i compartiran reflexions, recomanacions i idees que contribueixin a posicionar la gastronomia com a sector estratègic.

Cada any la reunió té lloc en alguna ciutat del món. Lima, Tòquio, Nova York, Sao Paulo, Sant Sebastià, Mèxic, City, Mòdena i San Francisco han acollit les edicions anteriors, fins al 2019. Els dos últims anys les trobades no van poder ser presencials a causa de la pandèmia.

La dotzena reunió, de caràcter anual, del Consell Internacional tindrà lloc a Girona i a la Costa Brava. Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca, és el president del Consell i farà d’amfitrió d’aquesta trobada a la destinació, de la qual destaca el caràcter hospitalari i el compromís amb el món gastronòmic.

L’esdeveniment té el suport de l’Agència Catalana de Turisme, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del segell de qualitat Girona Excel·lent.