Esdeveniments corporatius

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Pola Giverola

El Pola Giverola Resort, que ha reformat recentment els seus allotjaments i instal·lacions, ha arrencat la temporada 2022 amb tres esdeveniments corporatius importants.

El mes de maig, l’empresa francesa de panells solars, Urbasolar va realitzar un incentiu de tres dies per a quatre-centes persones. La trobada va tenir el seu moment culminant quan els propietaris de l’empresa van arribar al resort en helicòpter i van ser sorpresos amb un enorme “Merci” format pels mateixos treballadors sobre cala Giverola.

D’altra banda, al juny s’hi celebren els esdeveniments de Social Point, empresa del món dels videojocs i Athlon, empresa de lloguer de cotxes d’alta gamma. Els programes de tots dos esdeveniments van combinar l’estada al resort amb sortides privatitzades en catamarà, molt ben acollides pels participants.

Evenia Hotels

Una multinacional que opera a escala mundial ha portat a l’Evenia Olympic Palace la seva convenció, a la qual van assistir un total de 800 delegats de diferents països. La conferència internacional de l’empresa va celebrar-se del 12 al 20 de juny.

Hotel L’Azure

Mil treballadors del Grup Yes, proveïdor de televisió per satèl·lit únic (DBS) a Israel van reunir-se a l’Hotel L’Azure amb motiu del seu viatge d’incentiu a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.