Formació en competències digitals

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van poder participar en la formació Growth Hacking per Linkedin organitzada dins del programa de formació «Turisme 360º» del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta sessió es van mostrar tècniques avançades per automatitzar processos que permeten una gestió més eficient de la xarxa. Aquests recursos redueixen la dedicació a tasques rutinàries i possibiliten tenir més temps per difondre continguts propis interessants per a l’usuari.

La formació respon a l’objectiu del Costa Brava Girona Convention Bureau de donar suport als seus membres en la digitalització dels processos de màrqueting, d’acord amb les noves tendències de consum i captació de propostes.

Tornen les aules presencials

El Lloret Convention Bureau retorna algunes de les seves activitats al format presencial. Recentment, el Teatre Municipal de Lloret, un dels espais singulars de la localitat equipat per acollir tot tipus d’esdeveniments, va ser la seu de dues jornades formatives.

Les sessions van servir com a punt de trobada d’empreses del sector del turisme de negocis, que van participar en sessions pràctiques per reforçar els coneixements sobre com potenciar les vendes a través de Linkedin i Twitter, les principals xarxes socials utilitzades pels professionals del turisme de negocis.

Aquestes trobades ven tenir lloc seguint tots els protocols sanitaris en vigor i van acollir una cinquantena de professionals d’allotjaments i agències de viatges de Lloret de Mar, membres del Lloret Convention Bureau i participants del Pla de Transformació Digital iniciat l’hivern passat a la localitat.