Noves instal·lacions MICE a la Farinera Sant Lluís

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El complex industrial modernista de la Farinera Sant Lluís ha instal·lat fibra òptica a tota la finca per millorar-ne la connectivitat.

També, com a novetat, ha augmentat la capacitat d’allotjament a seixanta-quatre persones, repartides entre les deu habitacions de l’edifici La Farinera i les setze de les cases rurals de Masos Can Sot, ubicades dins la mateixa finca. Igualment, s’han millorat els espais i les sales per a reunions i activitats.

La Farinera Sant Lluís és una referència genuïna i molt interessant per a l’organització de tot tipus d’incentius, actes i reunions a l’Alt Empordà. La privacitat dels esdeveniments que hi tenen lloc està totalment garantida pel fet que només se’n fa un al dia.

Les instal·lacions estan perfectament preparades per donar resposta a cada necessitat i  inclouen sales de reunions equipades, més de 130 hectàrees d’espais exteriors amb formats diversos i cases rurals dins la mateixa finca.

L’entorn és idoni per passejar per la finca en buguis de golf elèctrics o en bicicleta i fer tot tipus d’activitats i dinàmiques en grup a l’aire lliure.

Veure la fitxa