Girona torna al Fòrum

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van tenir una activa participació al II Forum de Turisme de Reunions de Catalunya organitzat pel Catalunya Convention Bureau que es va celebrar el 17 de març passat a Barcelona i va comptar amb més de 450 assistents, professionals del turisme de reunions.

Josep Roca, del Celler de Can Roca, va oferir la primera conferència del fòrum, que tractava d’identitat, producte i tradició. Aquesta sessió es va fer amb la col·laboració del Girona City Convention Bureau.

A la taula rodona “Acostant noves destinacions” hi estava representada la proposta conjunta dels Convention Bureaux locals d’Olot, Girona i Lloret de Mar, que van explicar el cas del congrés de bloguers TBEX. La responsable de continguts on-line del Costa Brava Girona Convention Bureau, Gemma Suñer, va ser l’encarregada de moderar i dinamitzar aquest debat.

Al seu torn, en Josep Serra, propietari i enòleg del celler La Vinyeta de Mollet de Perelada va participar en la taula rodona “Gastronomia CAT!!”, explicant la importància