La investigació d’avanguarda tria la Costa Brava

Categories: Notícies MICE.

Les Gordon Research Conferences avancen en la seva aposta per les comarques gironines i tornen per tercer any consecutiu al PGA Catalunya Resort amb més activitat i més assistents

Durant tres mesos, des de finals de maig fins a final d’agost, s’han succeït vint-i-tres conferències i seminaris d’entre un i cinc dies de duració cada u que apleguen uns 3500 investigadors d’arreu del món. Això suposa un creixement important respecte de l’any passat, en que es van celebrar dèu conferències i seminaris amb més de mil assistents.

El compromís de l’organització amb la nostra destinació se sustenta en les excel·lents valoracions recollides en les dues edicions anteriors en les enquestes fetes a tots els assistents, que van triar repetir destinació per sobre d’altres localitzacions com Miami.

Els participants a les conferències són de diverses nacionalitats, amb una gran participació per part d’investigadors nordamericans que permet acostar l’oferta de turisme de negocis de les comarques gironines a un mercat que tradicionalment és de difícil accés.

Fòra del dens programa de treball, s’ha ofert als assistents la possibilitat de gaudir de visites guiades pel territori i fer activitats d’oci en grup. L’any passat aquesta opció va tenir una molt bona acollida.

Les Gordon Research Conferences són un fòrum internacional on els líders de la investigació d’avanguarda en biologia, química y ciències físiques discuteixen els nous descobriments i les tecnologies relacionades.