La Costa Brava i el Pirineu de Girona acolliran les jornades InVoyage 2024

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

El Camiral Golf & Wellness, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, serà la seu de les jornades InVoyage.

L’esdeveniment tindrà lloc del 17 al 20 de març de 2024 i comptarà amb la participació d’organitzadors d’esdeveniments de primer nivell provinents dels Estats Units, el Regne Unit i la Unió Europea.

L’InVoyage és un esdeveniment líder en el sector MICE que ofereix als participants l’oportunitat de conèixer de primera mà les millors destinacions per a reunions i esdeveniments. Una de les edicions de 2024 tindrà lloc a Camiral Golf & Wellness, un complex turístic de luxe situat a la Costa Brava.

A més de les sessions de treball que hi haurà al complex, els participants de l’InVoyage 2024 podran gaudir d’un programa social. Aquest anunci suposa un important impuls per a la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions de congressos i esdeveniments. L’InVoyage és un esdeveniment de gran prestigi que ajudarà a promocionar la destinació davant d’un públic internacional d’organitzadors d’esdeveniments.