Òpera Lloguers: compromís amb la sostenibilitat

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Òpera Lloguers és una empresa de lloguer de mobiliari per a esdeveniments que, des del 2002, aposta per un servei de qualitat excel·lent.

En els últims anys, l’empresa ha fet una aposta decidida per la sostenibilitat que es basa en tres àrees clau: mediambiental, social i de governança.

En l’àmbit mediambiental, l’empresa ha reduït dràsticament el seu radi de repartiment i ha passat d’enviar els seus productes a qualsevol part del territori a centrar-se en un radi de 60 quilòmetres al voltant de la seva sala d’exposicions. A més, ha implementat mesures per reduir el consum d’energia i aigua, i ha apostat per la reutilització i el reciclatge.

En l’àmbit social, Òpera Lloguers treballa per promoure la inclusió i la diversitat. L’empresa ha desenvolupat un nou web accessible per a persones amb discapacitat, i ofereix serveis de consultoria per ajudar els seus clients a organitzar esdeveniments més inclusius.

En l’àmbit de governança, Òpera Lloguers és transparent sobre les seves accions en matèria de sostenibilitat. L’empresa publica una memòria anual de sostenibilitat, on explica les seves actuacions i els seus resultats.

Un avantatge per als organitzadors d’esdeveniments

El compromís d’Òpera Lloguers amb la sostenibilitat és un avantatge per als organitzadors d’esdeveniments. L’empresa ofereix una àmplia gamma de productes i serveis sostenibles que poden ajudar els organitzadors a preparar esdeveniments més responsables amb el medi ambient i la societat.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona treballen des de fa temps per ser cada cop més sostenibles. Aquest compromís es reflecteix també en el sector MICE, que ofereix una àmplia gamma de productes i serveis sostenibles.

El nombre d’establiments amb certificacions de sostenibilitat, l’oferta d’activitats de responsabilitat social corporativa per a grups i el protagonisme del producte de proximitat en restaurants i hotels són alguns exemples d’aquesta implicació.